Események napról-napra. Valós történet!

Egy stroke-os kezelése Budapesten

Egy stroke-os kezelése Budapesten

Stroke 8. napja

2018. szeptember 12. - Strokeosfia

Tüdőgyulladásban fekszünk.

Tegnap óta apámnak tüdőgyulldaása van. Hosszú és álmtalan éjszaka van mögöttünk.

Kapja az infúziót és az antibiotikumot. Láza is van, úgyhogy azt is kezelik a megfelelő módszerekkel. Sajnos egyre rosszabnak tűnik a helyzet. Még mindig eszméltelen állapotban van. Néha próbálja kinyitni a szemét. Mi "futjuk" a szokásos köröket. Mellette vagyunk szinte egész nap.

A tablettás gyógyszer adagolás elég ókori módon zajlik. Mozsárban törik össze kézzel. Érdekes, hogy 2018-ban nincs erre más módszer. Vagy csak pénz nincs erre se. Néha hallani, ahogy egy-egy gyógyszer kipottyan törés közben. Még jó, hogy ott vagyunk, mert így vélhetően jobban odafigyelnek az ilyenekre, de erről sem vagyok meggyőződve. Ettől függetlenül látni kóbor tablettákat az ágya körül.

szent-istvan-korhaz-neurologia-_gyogyszer-a-foldon-2.jpg

Kérdés, hogy ez a takarítás hiánya és minősége miatt vagy pedig a hanyag tabletta törés által észlelhető. Valószínűleg mind a kettő, de ezt így már nehéz kideríteni... 

Következő nap - »

A bejegyzés trackback címe:

https://egystrokeoskezelesebudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr6714236077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása