Események napról-napra. Valós történet!

Egy stroke-os kezelése Budapesten

Egy stroke-os kezelése Budapesten

Stroke 6. napja

2018. szeptember 09. - Strokeosfia

Megindultak a stroke "mellékhatásai".

Ismét Szent István kórház. Egy-két kivétellel leginkább túlterhelt és ideges személyzet jellemzi a neurológiai osztályt.

Nem ezekre a mellékhatásokra gondoltam a címben, hanem a beteg állapotával kapcsolatosakra. Szájában és nyelvén sárgás színű nyálkás letapadásokat vélünk felfedezni. Szólunk is a nővérkéknek a jelenségről. Természetesnek veszik, ami valószínűleg nekik az is, viszont minket nem tájékoztattak erről. Jó lett volna tudni, hogy mire számíthatunk. Ki tudja, hogy még mi mindenről nem szóltak...

Elmondják, hogy ez az infúzió hatása. Mivel elég nagy mennyiségben kapja, így ezért elég intenzív a jelenség. A szája belsejét Glycerinum boraxatummal, míg a szája szélét pálcikás Glycerin Swabstick-el érdemes kezelni. Persze a kórház nem tud (vagy nincs is nekik) kellő mennyiségben biztosítani, így javasolják a beszerzését a patikából.

glycerin-stroke-szaj-lepedek-belso-kezeles-1.jpg

glycerin-stroke-szaj-lepedek-belso-kezeles-2.jpg

Egyből megyek is beszerezni a szükséges tételeket. Kemény 1.800 Ft körüli összeget fizetek. Vicc, hogy egy betegre ennyi pénz sincs a Magyar egészségügyben. Kenjük, kezeljük azonnal. Ezen a téren is lassú gyógyulás van kilátásban.

Következő nap ->

A bejegyzés trackback címe:

https://egystrokeoskezelesebudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr6414231743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása